...

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ/ MEZUNLARINA DUYURU

Çukurova Üniversitesi Öğrencileri/Mezunları,

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde 14-15 Mart 2022 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde üniversitemiz kongre merkezinde kariyer fuarı düzenlenecektir.

Bu fuarın  öncelikli amacı firmaların ve kamu kurumlarının ne tür iş imkanları sunduklarını anlatmaları, birebir iş görüşmeleri ve staj görüşmeleri yapmalarıdır.

Ayrıca fuar alanında düzenlenen çeşitli eğitim, atölye ve paneller aracılığı ile hem kamu hem de işgücüne yönelik beceriler kazandırılması amaçlanmaktadır.

Öğrencilerin ve mezunların bu fuara katılabilmeleri için www.yetenekkapisi.org veya dabkaf22.cu.edu.tr adresinden kayıt olmaları gerekmektedir.

İşgücü piyasasını yakından tanımak ve kendiniz için kariyer seçeneklerini araştırmak için bulunmaz bir fırsat olan bu fuara katılımınızı öneririz.