...

BİRİM DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 22 Haziran 2023 Perşembe günü Dekan V. Prof. Dr. Şule Gökyıldız Sürücü başkanlığında yapıldı. Toplantıya Dekan Yrd. Doç. Dr. Ebru Gözüyeşil ve Danışma Kurulu üyelerimiz katıldı. Danışma Kurulu üyelerinin tanışmasının ardından Dekan V. Prof. Dr. Şule Gökyıldız Sürücü tarafından Fakültemiz hakkında bilgi verildi ve Çukurova Üniversitesi Danışma Kurulları Yönergesi paylaşıldı. Toplantıda kamu ve özel sektör kuruluşları ve diğer paydaşlarla işbirliklerini geliştirmek, eğitim–öğretim müfredatı, araştırma projeleri, yenilikçilik ve girişimcilik faaliyetleri ve topluma hizmet konuları hakkında görüş alış-verişinde bulunularak kararlar alındı. Paydaşlarımızla verimli ve etkin bir şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz Fakültemiz Danışma Kurulu toplantısına katılım gösteren Danışma Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz.