...

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI BİLGİ YARIŞMASI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

Emzirme Haftası kapsamında anne sütü ve emzirmenin önemini vurgulamak ve farkındalık yaratmak amacı ile Adana İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı Birimi ile işbirliği içinde “Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Bilgi Yarışması” gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Ali Tanju Altınsu, Dekan V. Sayın Prof. Dr. Şule Gökyıldız Sürücü, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Neslihan Boyan yaptı. Açılış konuşmalarının ardından yapılan bilgi yarışması sonrası ilk üçe giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.