...

2.Çukurova Ebelik Sempozyumu

Genel Bilgi

Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ev sahipliğinde, Adana İl Sağlığı Müdürlüğü, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ve Yakın Doğu Üniversitesi işbirliğinde “DAHA İYİ YARINLAR İÇİN EBELERE İHTİYAÇ VAR” sloganı ile yola çıktığımız “2. Çukurova Ebelik Sempozyumu” 14 Mayıs 2018 tarihinde başarı ile gerçekleştirildi. Farklı illerden 350 katılımcı ile zenginleşen sempozyum, ebelerimizin mesleğe dair amaçlarını sorgulayabildikleri, meslektaşları ile bir arada olmanın heyecanını yaşayabildikleri, mesleki bilimsel bilgiyi paylaşma ve tartışma fırsatı yakalayabildikleri verimli bir ortamda gerçekleşti. Sempozyumu gerçekleştirebilmemizde bizden desteklerini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Sayın Zeydan KARALAR’a ve Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner ÇETİN’e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.